Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iraklı Sakat Bebekler, Amerikan Kimyasal Silahlarının Ürünü

Skynews haber kanalı Irak?ta sakat doğan bebeklerin durumu ile ilgili hazırladığı raporda Felluce?de doğan sakat bebeklerin Amerikan ordusunun kimyasal bombardımanlarının ürünü olduğunu açıkladı. 

14 Eylul 2009
Iraklı Sakat Bebekler, Amerikan Kimyasal Silahlarının Ürünü

Skynews haber kanalı yayınladığı kısa bir raporda Iraklı bir doktorun Amerika ordusunca ağır kimyasal bombardımanla vurulan Felluce’de doğan sakat bebek sayısının gittikçe arttığını ve bu durumun kaygı verici boyutlara ulaştığını belirttiğini duyurdu.

Habere göre 15 ay önce Skynews’un yaptığı bir araştırma, Felluce kentinde sakat doğan bebek sayısının kaygı verici boyutlara ulaştığını ve bu olayın Amerikan ordusunun Felluce’ye düzenlediği hava akınlarında kimyasal bombalar kullanması ile irtibatlı olduğunu ortaya koydu.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.