Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yemen Ordusu: Husi Grubunu Üç Koldan Kuşattık

Yemen ordusu, hükümet muhalifi Şii el-Husi grubunu, ülkenin kuzeyindeki Sa?de kentinde üç koldan kuşattıklarını açıkladı.  

14 Eylul 2009
Yemen Ordusu: Husi Grubunu Üç Koldan Kuşattık

Yemen ordusu, hükümet muhalifi Şii el-Husi grubunu, ülkenin kuzeyindeki Sa’de kentinde üç koldan kuşattıklarını açıkladı.

El- Arabiya televizyonunun haberine göre Yemen ordusunun Sa’de kentindeki operasyonlardan sorumlu komutanı, son bir aydır yoğun çatışmalara sahne olan Sa’de kentinde hükümet karşıtı el-Husi grubunu üç koldan kuşattıklarını açıkladı.

El-Arabiya televizyonuna demeç veren Yemenli komutan geçen hafta yoğun çatışmalara sahne olan Harf Sufyan bölgesinin kontrolünü tamamen ele geçirdiklerini belirterek mayın temizleme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yemen ordusunun Melahiz bölgesinde de ilerlemesini sürdürdüğünü belirten operasyon komutanı çok sayıda el-Husi grubu taraftarını tutukladıklarını ifade etti.

YDH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.