Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudiler, Müslümanlarla Değil, Siyonist Rejim ve Baas Kalıntılarıyla İşbirliği Yapıyor

Kum İslam alimlerinden Ayetullah Mekarimi Şirazî, Irak'ta Baas kalıntıları, siyonist rejim ve Suudilerin birlikte hareket ettiğini söyledi. 

09 Eylul 2009
Suudiler, Müslümanlarla Değil, Siyonist Rejim ve Baas Kalıntılarıyla İşbirliği Yapıyor

Kum'da talebelere verdiği derste konuşan Ayetullah Mekarimi Şirazi, Suudiler, başta Ehl-i Beyt (as) yolunun takipçileri olmak üzere birçok müslüman gruplarla birlik olmak istemediklerini fakat Siyonistlerle ve Baas rejimi kalıntılarıyla çok yakın ilişki içerisinde olduklarını söyledi.


Müslümanlar arasında ihtilaf ve nifak çıkarmakta, Suudilerin en ön sırada yer aldıklarını, bütün dünyada, Suudilerin izlerini görmenin mümkün olduğunu belirten Ayetullah Mekarimi Şirazi, "Suudi Vahhabileri ve Baas kalıntıları, ne Allah'ı, ne peygamberini ve ne de ahireti kabul ediyorlar. Bir günde, Irak'ta 600 Şii müslümanı şehid ettiler" dedi.


Dost ve kardeş ülke Suriye'ye de çağrıda bulunan Ayetullah Mekarimi Şirazi Irak'ta Şii Müslümanlara yönelik komplo düzenlemeleri için topraklarını düşman'ın kullanmasına izin vermemesini istedi.

İrib

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.