Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Merve Şerbini'nin Katiline Müebbet Hapis

Almanya'nın Dresden kenti Savcılığı Müslüman kamuoyunun baskıları nedeniyle mahkemede Mısırlı Müslüman kadın El-Şerbini'yi Şehid düşüren Alman'ın müebbet hapis cezasına çarptırılacağını bildirdi. 

26 Ağustos 2009
Merve Şerbini'nin Katiline Müebbet Hapis

Almanya'nın Dresden kenti Genel Savcılığı, Tesettür Şehidesi Merve El-Şerbini'yi mahkeme salonunda ve herkesin gözü önünde katleden Alman'ın cinayet suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılacağını bildirdi.

Dresden Genel Savcılığı, söz konusu şahsın ne zaman mahkemeye çıkarılacağı konusunda hiçbir bilgi vermedi.

Mısırlı Müslüman Kadın Merve El-Şerbini yaklaşık 2 ay önce Dresden kentin bir mahkemesinde, kendisine "terörist" diye hakaret ettiği için dava açtığı ve davayı da kazandığı "Aliks W." Adlı ırkçı bir Alman tarafından bıçaklanarak Şehid düşürülmüştü.

Bu olayda, araya girmek ve saldırıyı engellemek isteyen Merve El-Şerbini'nin kocası da, mahkeme polisinin açtığı ateş sonucu ağır şekilde yaralanmıştı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.