Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mukteda Sadr'dan Terör Mağdurlarına Ziyaret

Uzun bir süredir İran?da dini eğitim gören Iraklı liderlerden Mukteda Sadr?ın bir süre önce Irak?a döndüğü ve Musul kentindeki terörist saldırıya uğrayan Hazne köyünü ziyaret ettiği bildirildi. 

20 Ağustos 2009
Mukteda Sadr'dan Terör Mağdurlarına Ziyaret

Şiaonline haber ajansının el-Envar-2 televizyon kanalına dayanarak bildirdiğine göre Irak’ın etkili dini ve siyasi liderlerinden Mukteda Sadr, bir süre önce terörist bir saldırıya hedef olan Musul kentindeki Şiilerin yaşadığı Hazne köyüne sürpriz bir ziyarette bulundu.

El-Envar-2 televizyonu Mukteda Sadr’ın bir süre önce ölü ve yaralı sayısının 186’yı bulduğu terörist saldırıya hedef olan Hazne köyüne başsağlığı ziyaretinde bulunduğunu ve tüm gününü köy sakinleriyle birlikte geçirdiğini duyurdu.

Sadr’ın çok sayıda korumasıyla birlikte saldırı mahallinde incelemelerde bulunduğunu belirten televizyon kanalı, Sadr’ın Baasçı ve tekfirci grupların etkin olduğu Musul kentindeki bir köye ziyarette bulunmasının sürpriz olarak karşılandığını ifade etti.

Iraklı haber kaynakları, bir süredir Necef’te bulunan Mukteda Sadr’ın bu hafta Kufe Mescidi’nde cuma namazı kıldırabileceğini belirtiyor.

YDH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.