Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nasrullah, Facebook?un Yıldızı Oldu

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah?ın internetin ünlü Facebook sitesinin yıldızlarından birine dönüştüğü bildirildi. 

05 Ağustos 2009
Nasrullah, Facebook?un Yıldızı Oldu

Fransa haber ajansı, destekçileri tarafından korsan İsrail’e karşı direniş kahramanı nitelendirilen Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın internetin ünlü sitesi Facebook’un yıldızlarından biri haline geldiğini duyurdu.

Habere göre Nasrullah taraftarlarından birine ait olan bir sayfada şöyle yazılıyor: Lübnan’ın Şii Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, atalarımızın topraklarını Amerika ve siyonizmin sultasına karşı korumak üzere mücadele veriyor.

Fransa haber ajansı ayrıca tüm Lübnan halkının kısaca ‘Seyyid’ olarak adlandırdıkları Nasrullah’ı sevme konusunda hemfikir olduklarını belirtti.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.