Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Azerbaycan'da Beytullah?ül Harem Seferine Yoğun İlgi

Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı domuz gribinin yaygın olmasının hac ziyaretinde hiçbir tesirinin olmadığını tekit ederek, Azerbaycan Cumhuriyeti ziyaretçilerinin Beytullah?ül Harem seferine karşı yoğun ilgilerinin olduğunu bildirdi. 

09 Temmuz 2009
Azerbaycan'da Beytullah?ül Harem Seferine Yoğun İlgi

İKNA’nın Azerbaycan Cumhuriyeti Şubesinden bildirdiği habere göre Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade, domuz gribinin yaygın olması Azerbaycan Cumhuriyeti ziyaretçilerinin hacca gitmelerinde hiçbir tesirinin olmadığını açıkladı.

Allahşükür Paşazade İKNA ile yaptığı söyleşide sözlerine şunları ekledi: Suudi Arabistan Hac İşleri Bakanlığı Temsilcisiyle yapılan anlaşma gereği, Azerbaycan Cumhuriyeti haç ziyaretinin durdurulması ve geciktirilmesinin domuz gribiyle hiçbir ilişkisi yoktur.

Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı aynı zamanda şunları hatırlattı: Yaşlı ve domuz gribine karşı hassas olanların kendilerine dikkat etmeleri ve mümkün olduğu ölçüde bu şahısların haç ziyaretinden sakınmaları gerekir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.