Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hizbullah ve Emel Hükümet Kurma Çalışmalarını Kolaylaştırıyor

Hizbullah ve Emel?in hükümeti kurmakla görevlendirilen el-Mustakbel Partisi Lideri Sa?d Hariri?ye ulusal birlik hükümeti kurulması konusunda yardımcı olduğu belirtildi. 

08 Temmuz 2009
Hizbullah ve Emel Hükümet Kurma Çalışmalarını Kolaylaştırıyor

Hizbullah ve Emel’in hükümeti kurmakla görevlendirilen el-Mustakbel Partisi Lideri Sa’d Hariri’ye ulusal birlik hükümeti kurulması konusunda yardımcı olduğu belirtildi.
 
Lübnan parlamentosundaki Hizbullah milletvekillerinden Ali Mikdad, Hizbullah ve Emel’in hükümeti kurmakla görevlendirilen el-Mustakbel Partisi Başkanı Sa’d Hariri’nin işini kolaylaştırdığını belirterek, Hizbullah’ın ülkedeki ekonomik bunalımın hızla aşılabilmesi için ulusal birlik hükümeti kurulması yönünde çaba gösterdiğini söyledi.
 
Öte yandan Lübnan’da yayımlanan el-Ahbar gazetesi, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’le görüştüğünü duyurdu.
 
Görüşmede Lübnan seçim sonuçlarının değerlendirildiğini ve Suriye’nin yeni kurulacak Lübnan hükümetiyle ilişkilerinin ele alındığını belirten gazete, iki tarafın gelecekte yapacakları işbirliği konularını değerlendirdiklerini yazdı.

YDH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.