Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İmam Ali(a.s.)'ın Doğum Günü Zeynebiye'de Kutlandı (Foto/Haber)

İmam Ali (a.s.)'ın doğum günü ve babalar günü Zeynebiye'de düzenlenen bir programla kutlandı. 

06 Temmuz 2009
İmam Ali(a.s.)'ın Doğum Günü Zeynebiye'de Kutlandı (Foto/Haber)

Akşam namazının ardından başlayan program Zeynebiye otoparkında açıkhavada yapıldı. Hazırlıklarına günler öncesinden başlanan program Muhammed Taşkaynatan Hoca'nın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.
Zeynebiyeli gençlerin hazırladığı program şiir ve meşiyelerle devam etti.Azeri meddah Seyyid Hüseyin okuduğu meşiyelerle programa renk kattı. Grup Hadi'nin okuduğu ezgilere eşlik eden Zeynebiyeliler coşkulu anlar yaşadı.
Zeynebiye Gençlik Tiyatrosu'nun hazırladığı gösteri ile izleyicilere İmam Ali(a.s.)'ın hayatından bir kesit sunuldu.
Programın sonlarına doğru Zeynebiye Gençliği adına Yusuf Tazegün Hoca'mız değerli liderimiz Selahattin Özgündüz'e babalar günü hediyesini takdim etti. Özgündüz hediyesini aldıktan sonra bir konuşma yaparak İmam Ali(a.s.)'ın yüce şahsiyetinden bahsetti ve halka önemli mesjalar verdi.
Hazırlanan slayt gösterisinin izlenmesiyle program son buldu.

Programın fotoğrafları için tıklayınız 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.