Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Araplardan Siyonist Uçaklara Onay

Korsan İsrail?de yayınlanan Yediot Aharanot gazetesi, Amerika?nın Batı Yakası?nda yerleşke inşaatının durdurulmasına karşılık Araplara, İsrail uçaklarının Arap semalarından geçiş izni vermelerini önerdiğini yazdı. 

04 Temmuz 2009
Araplardan Siyonist Uçaklara Onay

Korsan İsrail başbakanına yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberde Yediot Aharanot gazetesi, Amerika başkanının Arap ülkelerin hava sahalarını İsrail uçaklarına açma izni verecekleri sözünü verdiğini ileri sürdü.

Gazete bu durumda İsrail uçaklarının uzak doğuya uçuş süresinin 3 saat azalacağını ve böylece uçak biletlerinin fiyatlarının da düşeceğini kaydetti.

Gazete ayrıca bazı Fars körfezi ve kuzey Afrika ülkelerinin Gazze savaşı yüzünden kapatılan İsrail’in ticari bürolarının yeniden açılmasına da izin vereceklerini yazdı.

Bu da, islam ülkelerinin topraklarını işgal eden ve inanılmaz bir soykırım işlediği Gazze'de hala katliamı sürdüren siyonist ve gayrimeşru korsan İsrail'i resmen tanımak ve hava sahanlığını bu korsan çete devletine açmak anlamına geliyor. Bu durumda sözkonusu işbirlikçi ülkeler, kendi ülkelerinin müslüman halkını da açıkça karşılarına almış olacaklar.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.