Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Lübnan'da Siyonist Casuslara İdam Cezası

Lübnan?da askeri mahkeme yargıcının korsan İsrail için casusluk yapan ve suçları kesinlik kazanan 7 Lübnanlı için idam kararı aldığı açıklandı. 

01 Temmuz 2009
Lübnan'da Siyonist Casuslara İdam Cezası

Lübnanlı yargı yetkililerinden edinilen bilgiye göre Lübnan askeri mahkeme yargıcı Fadi Suan’ın, korsan İsrail için Lübnan topraklarında casusluk yapan Lübnan asıllı casusların hakkında gereken kararı verdiği anlaşılıyor.

Buna göre korsan İsrail için casusluk yaptıkları ispat edilen 7 Lübnanlı idam cezasına çarptırıldı. Öte yandan Lübnan hükümetinin askeri mahkemedeki temsilcisinin söz konusu 7 Lübnan uyruklu casusun dışında 4 kişi için casusluk suçundan iddianame hazırladığı ve mahkemeye sunduğu, sanıkların Suriye, Kuveyt, Kazakistan ve Filistin vatandaşı olduğu belirtiliyor.

Lübnan ordusu, direniş güçlerinin yardımı ile bu güne kadar 25 siyonist casusluk çetesini çökertmeyi ve çetelere üye olan casusları tutuklamayı başardığı belirtiliyor.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.