Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Sistani'nin Temsilcisi Şehristani Zeynebiye'yi Ziyaret Etti. (Foto/Haber)

Büyük taklid Mercilerimizden Ayetullah el-Uzma Seyyid Ali Sistani'nin temsilcisi Şehristani ve beraberindeki heyet, Türkiye Caferileri Lideri Özgündüz'ü Zeynebiye Merkezinde ziyaret etti. 

24 Haziran 2009
Ayetullah Sistani'nin Temsilcisi Şehristani Zeynebiye'yi Ziyaret Etti. (Foto/Haber)

İnşasına başlanan Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi, özelde ülkemizde ve genelde diğer ülkelerde bulunan Ehl-i beyt dostları tarafından ilgi ve sevinçle karşılandı. Ülkemize gelen ve Zeynebiye'ye nezaket ziyaretinde bulunan misafirler merkezle ilgili bilgiler almakla birlikte öneri ve manevi katkılarını da dile getiriyorlar.

Dün akşam saatlerinde Zeynebiye'nin önemli konukları vardı. Büyük taklid Mercilerimizden Ayetullah el-Uzma Seyyid Alî Sistani'nin temsilcisi ve Alulbeyt Müessesesi Genel Başkanı Hüccetü'l-İslam vel-müslimîn Seyyid Cevad Şehristani ve beraberindeki heyet, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e nezaket ziyaretinde bulundu. Özgündüz Şehristani'yi kapıda karşılayaradı. Özgündüz, Şehristani ve beraberindeki heyetli kütüphanesine alarak burada bir süre sohbet ettiler. Hüccetü'l-İslam Şehristani,Özgündüz'e kendi başkanlığındaki heyet üyelerini tanıttı. Heyete katılanlardan Hüccetü'l-İslam Şey Allamî, depremden önce, bir münasebetle Zeynebiye'yi ziyaret ettiğini ve bu camide'de muminlere hitaben bir konuşma yaptığını dile getirerek anılarını tazeledi.

Sonra, konuklar toplantı salonuna alındı. Burada verilen ikramın ardından, yapılacak cami ve kültür kompleksinin tanıtımıyla ilgili bir  sunum yapılarak  proje ve bu  komplekste verilecek hizmetler hakkında bilgi verildi. Konuk başkan ve heyet, cami mimarisini ve projeyi çok beğendiklerini ifade ettiler.Daha sonra inşaat alanını gezen Genel Başkan Seyyit Şehristani ve beraberindeki heyet ,mutluluklarını dile getirerek  Özgündüze başarılar dileyip katkı yapanlara hayır duada bulundular. Konuklar bölgeden ayrılırken Lider Özgündüz, konukları araçlarına kadar uğurladı.

Ziyaretin fotoğraflarını görüntülemek için tıklayınız 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.