Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Kulübü Gençlik Pikniği Düzenliyor

İFA Spor?un yeni yönetimi, 28 Haziran Pazar günü, bölgemizdeki Ehl-i Beyt gençlerinin katılacağı büyük bir piknik için hazırlıklara başladı.  

15 Haziran 2009
İFA Spor Kulübü Gençlik Pikniği Düzenliyor

İFA Spor her yaz geleneksel olarak düzenlediği gençlik pikniklerine son birkaç yıldır ara vermişti. Ehl-i Beyt gençleri arasında kaynaşma, birlik ve beraberlik ortamının sürekliliğini sağlayan bu etkinlikler toplumumuz için büyük önem taşıyor. 

28 Haziran Pazar günü bütün bölge cemaatlerimizin gençlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek piknik için hazırlıklara başlayan yönetim, gençlerle kulüp arasındaki bağı pekiştirmeyi hedefliyor. İFA Spor’un gençlere yönelik projelerinin de paylaşılacağı pikniğe alimlerimizin yanı sıra dernek yöneticilerimizin de katılması bekleniyor.

 

*Geleneksel gençlik pikniği Çatalca'nın Akalan Köyü'ndeki özel piknik alanında yapılacaktır.

*Pikniğin yapılacağı alan Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olup periyodik olarak kene ve diğer tehlikelere karşı ilaçlanmaktadır.Ayrıca piknik ensasında 4 sağlık personeli hazır bulunacaktır.

*Geleneksel Gençlik Pikniği'ne katılım tamamen ücretsizdir. Katılımcılardan yol, yemek ve diğer hizmetler için hiçbir ücret talep edilmemektedir.

Zeynebiye.com

 

Organizasyonun Afişi:

 

Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen İfa Spor Geleneksel Gençlik Pikniklerinden kareler

İfa Spor Kulübü Futbolcuları

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.