Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail Pasaportlu 2 Lübnanlı Beyrut'ta Tutuklandı

Lübnan Güvenlik Güçleri, üzerlerinde Siyonist İsrail pasaportları taşıyan Lübnanlı 2 kadını gözaltına aldı. 

11 Haziran 2009
İsrail Pasaportlu 2 Lübnanlı Beyrut'ta Tutuklandı

Adları "Jozefine" ve "Georgiette Musa" ve birbiriyle kardeş olan söz konusu 2 kadın, bavullarında sakladıkları katil İsrail pasaportları ortaya çıktıktan sonra Beyrut havaalanındaki güvenlik güçlerince gözaltına alındılar.

Lübnan Özgür Ulusal Cereyanı Haber Sitesi'nin konuyla ilgili verdiği habere göre, 67 ve 69 yaşlarındaki bu iki kız kardeşle ilgili yapılan ilk incelemeler, onların Lübnan Parlamento seçimlerinden kısa bir süre önce Lübnan pasaportuyla bu ülkeye giriş yaptıkları ve Beyrut'ta bir bölgede oy kullandıklarını ortaya çıkardı.

Yine aynı habere göre, 67 yaşındaki Jozefine'in, Lübnan ve işgalci İsrail pasaportlarının yanı sıra, onun Amerikan vatandaşı olduğunu gösteren bir pasaportu daha olduğu ortaya çıktı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.