Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Çalışmalarını Hızlandırdı

Irak İslam Konseyi Kadın Kolları Türkiye temsilcisinin de katılacağı 13 Haziran Cumartesi günkü Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü programı için hazırlıklarda son günlere girildi. 

09 Haziran 2009
Zehra Ana Çalışmalarını Hızlandırdı

Peygamber efendimizin ciğerparesi, Ehlibeyt'in annesi Hz.Fatımat'üz Zehra (as)'ın kutlu doğumu, İslam dünyasında Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü olarak kutlanıyor. Toplumumuzda bu önemli günün hak ettiği biçimde kutlanması ve Hz.Fatıma'nın izinden giden hanımların bilinçlendirilmesi çalışmaları için harekete geçen Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, katılımcılara dolu dolu bir program sunmak amacıyla 13 Haziran'a çok sıkı hazırlanıyor.

Zeynebiye.com'a konuşan, 2006 yılında faaliyete geçen ve kısa süre içerisinde büyük yardım kampanyalarına imza atan derneğin başkanı Meftune Atam, Zehra Ana Derneği'nin bu program aracılığıyla kendisini camiaya daha yakından tanıtma fırsatı bulacağını, derneğin çalışmalarına önemli katkı yapan kişi ve kurumları da programda onurlandıracağını söyledi.

Yardım alanında elde edilen başarıyı sosyal ve kültürel çalışmalarla da taçlandırmak istediklerini belirten Zehra Ana Derneği başkanı, önümüzdeki dönemde bu tarz çalışmalara ağırlık vereceklerinin müjdesini de verdi.

Hatırlatalım ki, Hz.Fatımat'üz Zehra (as)'ın kutlu doğumu ve Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü programı 14 Mart Pazar günü de Hz.Fatımat'üz Zehra (as)'ın adıyla müzeyyen Boğazköy Hz.Fatımat'üz Zehra Camii'nde kutlanacaktır.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.