Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Amerikan Askerleri Arasında İntihar Arttı

Amerikan New Times gazetesi, bu yılın 1. yarısında intihara teşebbüs olgusunun Amerikan askerleri arasında korkunç derecede artış kaydettiğini bildirdi. 

08 Haziran 2009
Amerikan Askerleri Arasında İntihar Arttı

Amerikan basımı New York Times gazetesi konuyla ilgili verdiği haberinde, bu yılın ilk yarısında ABD'nin Kentucky eyaletindeki "Fort Campbell" Ordusunda 14 askerin intihar teşebbüsünde bulunduklarını kaydetti.

Aynı habere göre, ABD Genel Kurmay Başkanı Michael Mullen de bu meseleyle ilgili demecinde, Amerikalı askerlerin intihar teşebbüsünde bulunmalarının Fort Campbell Ordusuyla sınırlı kalmadığını belirtirken, 2008 yılında Amerikan askerleri arasında 133 intihar vakası görüldüğünü hatırlatarak, savaş şartlarından kaynaklanan bu psikolojik baskı sorununa bir çözüm bulunması talebinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.