Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İşgalci ABD, Şimdi de Dolandırıcı

ABD'nin New Jersey eyaletinden bir Yedek Subayı, Irak'ta görev yaptığı süre içerisinde bu ülkenin onarımı için tahsis edilen bütçeden yolsuzluk yapmak ve dolandırıcılıkta bulunmakla suçlandı.  

06 Haziran 2009
İşgalci ABD, Şimdi de Dolandırıcı

Amerikan Yedek Subayı "Debora Harison", bir şirketin Irak'ta onarım projesine katılması için yasa dışı bir şekilde birçok milyon dolar değerinde bir anlaşma imzalamasına vesile olmak ve böylece söz konusu şirketten rüşvet olarak büyük paralar, son model araba, altın ve pahalı mücevherler almakla suçlandı.

Muhabirimizin Associated Press haber ajansına dayanarak bildirdiğine göre, ABD Adalet Bakanlığı 50 yaşındaki söz konusu Subayın 2 yıl hapis cezası ve tazminat olarak da 336 bin dolar ödemeye mahkum olduğunu bildirdi.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.