Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Sri Lanka Devlet Radyosundan, ?Kur?an ve Ehl-i Beyt? Programı Yayınlanacak

Sri Lanka İran kültür müsteşarlığı ve Sri Lanka barış komitesi başkanı arasında, ?Kur?an ve Ehli Beyt? programının Sri Lanka devlet radyosundan yayınlanma tevafuk namesi imzalandı. 

29 Mayıs 2009
Sri Lanka Devlet Radyosundan, ?Kur?an ve Ehl-i Beyt? Programı Yayınlanacak

İKNA’nın haberinde, “Kur’an ve Ehli Beyt” programının Sri Lanka devlet radyosundan yayınlanma tevafuk namesi, 26 Mayıs Salı günü Sri Lanka İran kültür müsteşarı “Mahmut Rıza Merendi” ve Sri Lanka barış komitesi başkanı “Mevlevi Niyaz” arasında imzalandı.

Bu anlaşmaya göre “Mevlevi Niyaz”, Kur’an, Ehli Beyt ve Kur’an-i ilimlerin yaygınlaşması için “Kur’an ve Ehli Beyt” programını yayınlama görevini üstlendi.

“Kur’an ve Ehli Beyt” programı, Sri Lanka geneli, Hindistan ve Moldova ülkelerinin güneyinden dinlenebilinecek.

Sri Lanka radyo yayınları, coğrafi ve toplumsal konumundan dolayı televizyon programlarından daha çok dikkate alınmakta ve bundan dolayı İran kültür müsteşarlığı haftalık “Kur’an ve Ehli Beyt” programını, İngilizce, Tamilce ve Sinhali dillerinde yayınlatacak ve şia kültürünü tanıtma amacıyla da aylık televizyon programı düzenleyecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.