Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hersh:Benazir Butto, Dick Cheney'in Emriyle Öldürüldü

ABD'li ünlü gazeteci Seymour Hersh'in, Refik Hariri gibi, Pakistan'ın eski Başbakanı Benazir Butto'nun da ABD tarafından öldürüldüğünü ifşa ettikten sonra tekzipte bulunması "tehdit aldığı" yorumunu güçlendirdi. 

20 Mayıs 2009
Hersh:Benazir Butto, Dick Cheney'in Emriyle Öldürüldü

 Daha önce Hariri'nin ABD'nin katil çehresi Dick Cheni tarafından öldürüldüğünü ifşa eden ABD'li yazar Seymour,"Pakistan'ın eski Başbakanı Benazir Butto, Dick Cheney'in emriyle öldürldü. Eski Amerikan Başkan Yardımcısı Lübnan Başbakanı Refik Hariri'nin de öldürülmesi emrini verdi..." diyerek bir gerçeği daha ifşa etti ve haberin basına sızmasından kısa birsüre sonra, Cheni'nin katil ekipleri tarafından tehdide uğrayarak; haberi tekzip etti!!!.

Arap medyasına konuşan Hersh, "Lübnan Başbakanı Refik Hariri gibi Butto'nun öldürülmesi emrini de Cheney verdi. Suikast CIA içinde kurulan "Özel Operasyon birimi" tarafından gerçekleştirildi. Bu birimin amacı ABD karşıtlarının elimine edilmesi" diye konuştu.

Hersh, ayrıca Usame bin Ladin'in ABD tarafından öldü kabul edilmemesinin sebebinin bu ülkedeki varlığının sona ermesi olduğunu da iddia etti.

Bu haberin, basına sızdıktan kısa bir süre sonra tekzip edildiğinin açıklanması, antisiyonist bir araştırmacı olarak tanınan Seymour Hersh'in, Dick Cheni ekibi tarafından tehdit edilmiş olması ihtimalini gündeme getirdi.

FHA

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.