Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Irak' ta, S. Arabistanlı Bir Bomba Eylemcisi Suçüstü Yakalandı

Irak güvenlik güçleri, bu ülkede meydana gelen son büyük patlamaların ardından Suudi Arabistanlı bir bomba eylemcisini suçüstü yakaladılar. 

28 Nisan 2009
Irak' ta, S. Arabistanlı Bir Bomba Eylemcisi Suçüstü Yakalandı

Irak'ın kuzeybatısında yer alan Diyali eyaletinin Polis Şefi Abdülhüseyin El-Şemri, "Evsat-ul Irak" haber ajansı muhabirine bu konuda bilgi verirken, "Hanıkayn kentinin 30 kilometre ötesinde yer alan "El-Sede" bölgesinde, 3 terörist bomba yerleştirmeye çalışırlarken çıkan çatışma sonucu öldü." Şeklinde konuştu.

Bomba yerleştirmekle meşgul olan 4. teröristin Irak güvenlik güçlerince suçüstü yakalandığını ve bu teröristin Suudi Arabistan uyruklu olduğunu da belirten El-Şemri ayrıca, olayın ayrıntılarının öğrenilmesi için bu şahısla ilgili araştırma ve soruşturmaların devam ettiğini bildirdi.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.