Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Zeynebiye'ye Hizmet, Ehl-i Beyt'e Hizmettir."

Zeynebiye Camii Derneği Başkanı Rüstem Atam, tüm Zeynebiyelileri 10 Mayıs' ta yapılacak olağan kongreye katılım göstermeye davet etti. 

23 Nisan 2009

Zeynebiye Camii Derneği Başkanı Rüstem Atam, yeni dönemde sorumluluğu sırtlayacak, Büyük Zeynebiye Camii ve Kültür Kompleksini inşa edecek yönetimi seçmek için 10 Mayıs Pazar 13.30'da yapılacak olan olağan kongreyi sitemize değerlendirdi: "Görev süremiz boyunca camiamızdan aldığımız güç ve önceki dönemde görev yapmış kardeşlerimizin tecrübesiyle hep en iyisini yapmaya çalışarak, bu konuda azami gayret sarf ettik. Toplumumuz taşıdığı misyon itibariyle her şeyin en güzeline layıktır. Bireyler her zaman geçicidir; baki kalan yapılan hizmetler ve toplumdur. Allah toplumumuzu ve değerli liderimizi korusun ve yüceltsin."

Sözlerinin devamında tüm dernek üyelerini 10 Mayıs'ta yapılacak kongreye katılım göstermeye davet eden Atam: "Yeni yönetimde kalanlar olur, gidenler olur; önemli olan hizmettir. Zeynebiye, ülkemizde hatta Avrupa'da Ehlibeyt' in bayraktarlığını yapan en büyük camiadır. 2007 yılında Kerbela cuma imamının İmam Hüseyin ve Hz.Ebulfazl Abbas türbelerinin kubbesinde dalgalanan sancakları Zeynebiyelilere hediye etmesi, ülkemizdeki ve uluslararası toplantılarda farklı kesimlerin liderimize gösterdiği ilgi ve teveccüh bunun en büyük göstergelerindendir. Dolayısıyla Zeynebiye'ye hizmet, Ehlibeyt mektebine hizmet etmek anlamına gelir. Ve ne mutlu Ehlibeyt'e hizmet etmişlere ve edeceklere." dedi.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.