Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Fadlullah? tan Siyonizm'e Karşı Müslüman-Yahudi Diyalogu Çağrısı

Lübnan?ın ünlü dini mercilerinden Ayetullah Muhammed Hüseyin Fadlullah, dünya barışının güçlendirilmesi için Müslümanlarla Yahudiler arasında diyalog geliştirilmesi çağrısında bulundu. 

22 Nisan 2009
Fadlullah? tan Siyonizm'e Karşı Müslüman-Yahudi Diyalogu Çağrısı

Lübnan’ın ünlü dini mercilerinden Ayetullah Muhammed Hüseyin Fadlullah, dünya barışının güçlendirilmesi için Müslümanlarla Yahudiler arasında diyalog geliştirilmesi çağrısında bulundu.
 
Associeted Press haber ajansının bildirdiğine göre İslam dünyasının saygın dini mercilerinden Ayetullah Muhammed Hüseyin Fadlullah, Yahudilikle Siyonizm arasındaki farklılığa işaret ederek, “İslam, Yahudiliği bir din olarak tanımaktadır. Herhangi bir Arap veya İslam ülkesinde Yahudilere ve Hıristiyanlara yönelik her türlü hakareti reddediyoruz” dedi.
 
Dünya barışının güçlendirilmesi için Müslümanlar, Hıristiyanlar ve Yahudiler arasındaki diyalogun geliştirilmesi gerektiğini belirten Allame Fadlullah, Siyonizm’e ve Arap topraklarını işgal eden İsrail’e karşı mücadelenin ise sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

YDH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.