Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye? nin ?Sınır? Tepkisi Azerbaycan Basınında!

Geçtiğimiz Cuma günü, namaz sonrası Zeynebiye?de düzenlenen ?Ermenistan?la Sınır Açılma İhtimaline Tepki? mitingi Azerbaycan basınında büyük yankı uyandırdı.  

13 Nisan 2009
Zeynebiye? nin ?Sınır? Tepkisi Azerbaycan Basınında!

Geçtiğimiz Cuma günü, namaz sonrası Zeynebiye’de düzenlenen “Ermenistan’la Sınır Açılma İhtimaline Tepki” mitingi Azerbaycan basınında büyük yankı uyandırdı.

Ermenistan’la sınır açılma ihtimaline tepki gösteren Zeynebiyeliler’in geçtiğimiz cuma günü, namaz sonrasında gösterdikleri tepki ve düzenledikleri imza kampanyası, Azerbaycan’da takdirle karşılandı. Cihan Haber Ajansı’nın konuyla ilgili haberini ve Zeynebiye.com’ un görüntülerini haberlerine taşıyan Azerbaycan basını Türkiye’deki Azerilerin gösterdiği duyarlılıktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Bakü’den Zeynebiye Derneği’ni arayan Azeri asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’deki Azerbaycanlı üniversite öğrencileri miting ve imza kampanyası için Zeynebiye halkına teşekkürlerini bildirdiler.

Konuyu haber sitesine taşıyan www.deyerler.org adlı Azerbaycan haber sitesinde ise yorumlarda, tebrik ve teşekkürler birlikte bu mitingin Ehli- Beyt dostlarının bölgede oynanan oyunlara karşı uyanık olduğunu gösteren en büyük belge olduğu belirtildi.

Deyerler.org' da yayınlanan haberi görmek için tıklayınız.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.