Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ankara' da Obama İçin Uçuş Yasağı...

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Obama'nın ziyareti nedeniyle yarın il merkezi üzerinde tüm sivil hava araçlarına uçuş yasağı getirdi. 

05 Nisan 2009
Ankara' da Obama İçin Uçuş Yasağı...

Bugün saat 18.00'den itibaren Esenboğa Havalimanı yolu, Çevre Yolu Doğukent Caddesi, Kahire Caddesi, Simon Bolivar Caddesi, Çankaya Caddesi, İran Caddesi, Turan Emeksiz Sokak, Tahran Caddesi, Arjantin Caddesi, Boğaz Sokak, Noktalı Sokak ile kavşaklara bağlı sokak ve cadde çıkışları, Esenboğa Havalimanı yolu, İrfan Baştuğ Caddesi, Çankarı Caddesi ve bu caddelere çıkan sokaklar, Atatürk Bulvarı'nın Ulus kavşağı ile Çankaya Caddesi arasında kalan bölümü Obama'nın konvoyunun geçişi bitene kadar trafiğe kapalı.

Yarın saat 08.00'den geçişin biteceği saate kadar Tahran, Arjantin, İran , Çankaya, Cinnah caddeleri Atatürk Bulvarı'nın Kızılay Kavşağı ile Çankaya Caddesi arasında kalan bölümü, İnönü Bulvarı'nın Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kavşağı ile Atatürk Bulvarı arasında kalan bölümü, Mareşal Fevzi Çakmak ve Akdeniz caddeleri,Turgut Reis ve Anıt caddeleri arası, Vekaletler Caddesi, Yahya Galip Caddesi, Milli Müdafaa Caddesi arasındaki kavşağa bağlı sokak ve cadde çıkışları araçlara kapalı olacak.

Kaynak: Radikal

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.