Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gönül' den İsrail'l e Tatbikat İddialarına Cevap

Vecdi Gönül, İsrailli pilotların, Türkiye'de eğitildiği iddialarının doğru olmadığını bildirdi. 

03 Nisan 2009
Gönül' den İsrail'l e Tatbikat İddialarına Cevap

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İsrailli pilotların, Türkiye'de eğitildiği iddialarının doğru olmadığını bildirdi. Gönül,"İsrailli pilotların, halihazırda Konya veya diğer hava üslerinde katıldığı herhangi bir eğitim faaliyeti bulunmamaktadır'' dedi.

Vecdi Gönül, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek'in, İsrailli pilotların Konya'da eğitildiği iddialarına ilişkin soru önergesini cevaplandırdı.

Gönül, İsrail'in, 2001 yılından bu yana Konya'da yürütülen uluslararası eğitim programına zaman zaman katıldığını kaydetti.

Vecdi Gönül, İsrail'in bu yıl içindeki eğitimlere katılmak için herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirterek, "İsrailli pilotların, halihazırda Konya veya diğer hava üslerinde katıldığı herhangi bir eğitim faaliyeti bulunmamaktadır" dedi.

Kaynak: Ajanslar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.