Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Büyük Zeynebiye Camii Ve Kültür Kompleksi? nin İhalesi Sonuçlandı

Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Rüstem Atam, Türkiyeli Caferilerin hayallerini süsleyen projenin inşasıyla ilgili gelişmeleri zeynebiye.com?a değerlendirdi. 

01 Nisan 2009
Büyük Zeynebiye Camii Ve Kültür Kompleksi? nin İhalesi Sonuçlandı

Geçtiğimiz haftalarda başlayan, olumsuz hava koşulları nedeniyle yer yer aksayan hafriyat çalışmalarının havaların düzelmesiyle hızını artırdığını belirten Rüstem Atam, “Yönetim kurulu olarak büyük bir sorumluluğun altında olduğumuzun farkındayız. Caferilerin Avrupa’daki ve ülkemizdeki en büyük camisinin inşasının başlangıç sürecindeyiz. Her şeyin en iyisi olması için azami gayret içerisindeyiz. Gelişmeleri değerli liderimizle ve şimdiye kadar toplumumuza emeği geçen, geçmiş dönem yöneticilerimizle değerlendirdik. Geçtiğimiz hafta Büyük Zeynebiye Camii ve Kültür Kompleksi’nin inşasına talip olan firmaların taleplerini inceledik; firma yetkilileriyle defalarca görüştük. Sonunda bu önemli işi en iyi şekilde yapacağına inandığımız ve en uygun teklifi veren firmayla anlaştık.” dedi.


Bu arada ihaleyi alan firma güvenlik açısından inşaat alanının etrafını çevirmeye başladı. Önümüzdeki haftalarda fore kazıkların çakılmasına başlanacağı belirtilen inşaat alanında alanın büyüklüğü nedeniyle yüzlerce fore kazık kullanılacağı bildirildi.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.