Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yazıcıoğlu' nun Cenaze Töreni Yapıldı

BBP liderinin cenazesine, Gül'den Erdoğan'a, Başbuğ'a, Rahşan Ecevit'e kadar çok büyük bir katılım vardı. 

31 Mart 2009
Yazıcıoğlu' nun Cenaze Töreni Yapıldı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenaze töreni devam ediyor. Öğle namazı sonrası Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası, Yazıcığoğlu'nun cenazesi,şu anda onbinler tarafından Büyük birlik Partisi merkezine götürülüyor. Cenaze daha sonra Taceddin Dergahı'na götürülerek orada defnedilecek. Kocatepe Camii'ndeki törende tam bir 'Büyük Birlik' gerçekleşti.

Kocatepe Camii'ndeki törene Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Toptan, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un yanısıra çok sayıda bakan, milletvekili ve eski yeni parti liderleri ile Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit de katıldı.

KOCATEPE CAMİİ'NDE SEVGİ SELİ

Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesi, partililer tarafından Gazi Hastanesinin morgundan alındı. Yazıcıoğlu'nun cenazesini taşıyan ambulansın bulunduğu kortej, TBMM'deki tören için hareket etti. Kortej, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve İnönü Bulvarı güzergahını izleyerek, TBMM'ye ulaştı.

BBP lideri Yazıcıoğlu'nun cenaze töreni için sabah saatlerinden itibaren sevenleri BBP Genel merkezi ve Kocatepe cami'nde toplanmaya başladı. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenaze töreni için Ankara'da toplanan vatandaşlar, cenaze namazı için Tandoğan Meydanından Kocatepe Camii'ne doğru yürüdüler.

Yazıcıoğlu için düzenlenecek devlet töreninin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nde de bir tören yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.