Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Halkalı' da Birlik Kazandı !

İstanbul? un en büyük mahallelerinden biri olan Halkalı Merkez Mahallesi? nde Caferilerin birlikte hareket etmesi başarıyı getirdi. 

29 Mart 2009
Halkalı' da Birlik Kazandı !

29 Mart yerel seçimlerinde sonuçlar açıklanmaya devam ederken, bazı merkezlerde sonuçlar belli oluyor. Türkiyeli Caferilerin yoğun olarak yaşadığı yerleşim yerlerinin başında gelen İstanbul Halkalı’da birlikte hareket eden Caferiler, doğulu kardeşlerinin de desteğini alarak muhtarlık seçiminde ipi göğüsleyen taraf oldular.
17.00’da oyların hesaplanmaya başlanmasının ardından okullarda oyları takip eden muhtar adayı Turgut YALÇIN ve ekibi 20.30 sularında kazanmasının kesinleşmesiyle, kendisini destekleyenlerle Zeynebiye Camii önüne geldi. Burada mahalle sakinlerinin sevinç gösterileriyle karşılaşan topluluğun sayısı zaman ilerledikçe yüzlere ulaştı. Caddeden geçen araçların da sevinç gösterilerine katılması mahallede sevinç yumağı oluşturdu.
Ülkemizin çeşitli şehirlerinden yüzlerce insanın aynı sevinçle bir araya geldiği Zeynebiye Camii önünde halka seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz muhtar adayını ve emeği geçenleri tebrik ederken, bir savaşın değil; bir yarışın kazanıldığını; kaybeden tarafın Ermeni değil, komşumuz olduğunu belirterek halktan sevinçlerini makul ölçüde yansıtmalarını istedi.
Seçimi kazanan Turgut YALÇIN ise, Zeynebiye toplumuna ve kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından topluluk sessiz ama sevinçli bir şekilde dağıldı.

 

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.