Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

BBP: Umudumuzu Koruyacağız

BBP Yüksek İstişare Kurulu üyesi Hasan Çağlayan, parti olarak 'umutlarını koruduklarını' söyledi. 

27 Mart 2009
BBP: Umudumuzu Koruyacağız

BBP Yüksek İstişare Kurulu üyesi Hasan Çağlayan, düşen helikopterdeki Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer 5 kişiye ilişkin haberlerin ''olumsuz'' olduğunu ifade ederek, bölgedeki arkadaşları ''ben gördüm'' demeden durumun kendileri için ''kesin olmadığını'' bildirdi.

Çağlayan, parti genel merkezi önünde yaptığı açıklamada, olayı duyduğumuz günden bugüne kadar ''yetkili kişilerin sıkıntılı olduğunu ve mevzuyu açıklayamayacak durumda bulunduklarını'' kaydetti.

Hasan Çağlayan, ''Şu ana kadar aldığımız haberler, helikopterde bulunan 6 kardeşimiz için de, bize ulaşan haber ve bütün televizyon kanallarının olay yerinden intikal ettirdikleri haberler olumsuz. fakat bizim bizzat olay yerinde bulunan görevli kardeşimiz 'ben gördüm' deyinceye kadar bizce kesin değil'' diye konuştu.

Yetkililerle temaslarının sürdüğünü anlatan Çağlayan, ''Bizim bu hassasiyetimizin inşallah devletin yetikli kurulları da anlar da onlar da size saygı gösterir ve bize kesin neticeyi ulaştırır'' dedi.

Kaynak: Ajanslar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.