Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: Devletimizle Sorunu Olmayan Her Parti Bizim İçin Aynıdır.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, cuma hutbesinde 29 Mart Pazar Günü yapılacak yerel seçimleri değerlendirdi. 

27 Mart 2009
Özgündüz: Devletimizle Sorunu Olmayan Her Parti Bizim İçin Aynıdır.

Cuma hutbesinin ilk kısmında duanın insanların, toplumların kaderine etkisi üzerinde duran Özgündüz, Yunus (a.s)’ın kıssasını anlatarak, dua etmenin, özellikle birlikte duaya açılan ellerin Allah katındaki önemini vurguladı. 

İkinci hutbede ise gündemi değerlendiren Özgündüz, yaklaşan yerel seçimler için şöyle konuştu: “Toplumların kaderini belirleyen hususlardan biri de yaptığı tercihler, seçimlerdir. Allah önümüzdeki seçimlerin ülkemize, bölgemize ve camiamıza hayırlar getirmesini nasip etsin. Bizim herhangi bir partiyle ilgimiz, bağımız yoktur. Devletimizle sorunu olmayan her parti bizim için aynıdır. Biz, bize değer veren partileri destekleriz; seçme gibi seçilme hakkımızı da hatırlayan her parti bize yakındır. Halkalı’da muhtar adayımız bellidir, ön seçimle seçtik, şimdi de sahip çıkacağız. İlçe belediyemizin taleplerimiz konusundaki icraatları ortadadır. Cami arsamızın hafriyatı başlamıştır, bu konudaki çalışmaların devam edeceğini umuyoruz.” dedi.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.