Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Irak Yüksek Seçim Kurulu İdari Başkanı Zeynebiye? de

Irak Yüksek Seçim Kurulu İdari Başkanı Kasım ABUDİ ve Hz.Abbas Külliyesi İdari kısmından bir grup heyet dün (17 Mart) Zeynebiye?yi ziyaret etti. 

18 Mart 2009
Irak Yüksek Seçim Kurulu İdari Başkanı Zeynebiye? de

Irak Yüksek Seçim Kurulu İdari Başkanı Kasım Abudi ve Hz.Abbas Külliyesi İdari kısmından bir grup heyet dün (17 Mart) Zeynebiye’yi ziyaret etti. Dün uluslar arası bir toplantı için İstanbul’a gelen Iraklı heyet akşam saatlerinde Türkiye’deki Ehlibeyt dostlarının kalbi olan Zeynebiye’ye geçti. Heyeti Zeynebiye Camii İmamı Ş.Hamit Turan ile Caferiyol Dergisi yazı işleri müdürü Kasım Alcan karşıladı. Dernek binasında bir süre yetkililer ve alimlerle sohbet eden heyeti daha sonra Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz kabul etti. Oldukça samimi geçen görüşmenin ardından konuklar ve ev sahipleri akşam namazını kılmak üzere Zeynebiye Camii’ne geçtiler.


Namazın ardından duygularını paylaşmak üzere mikrofonu alan Irak Yüksek Seçim Kurulu İdari Başkanı Kasım Abudi, Irak’taki halkının selamlarını Zeynebiyelilere ilettikten sonra ikinci kez Zeynebiye’yi ziyaret etmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Abudi sözlerine şöyle devam etti: “Bu gelişimde Zeynebiye toplumunun önemli atılımlara imza atmaya hazırlandığını duymak beni çok memnun etti. Türkiye gibi güzel bir ülkede, İstanbul gibi güzel bir şehirde “Aliyen veliyullah” şiarını yaşatıyorsunuz, ne mutlu ki size. Allah sayın Özgündüz’den ve sizden razı olsun.” dedi.


Konuşmanın ardından cami cemaatiyle görüşen heyet, Zeynebiyelilerin sıcak ilgisiyle uğurlandı.

Ziyaretin Fotoğrafları İçin Tıklayınız

Zeynebiye.com

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.