Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Fadlullah: Amerika Ortadoğu Bölgesinde Yeni Oyun Ve Kamplolar Peşinde

Lübnan'ın tanınmış İslam alimlerinden Muhammed Hüseyin Fadlullah, Amerikanın ortadoğu bölgesinde yeni oyun ve kamplolar peşinde olduğunu söyledi. 

14 Mart 2009
Fadlullah: Amerika Ortadoğu Bölgesinde Yeni Oyun Ve Kamplolar Peşinde

Lübnanlı alim Muhammed Hüseyin Fazlullah Beyrut'un güneyinde kıldırdığı Cuma namazı hutbesinde, Amerika'da yeni işbaşına gelen hükümetin, yeni yöntemlerle ortadoğu bölgesinde kendi siyasetlerini uygulatmaya çalıştığını söyledi.

Muhammed Hüseyin Fadlullah açıklamasında Amerikanın hedefi, İslam ülkelerini kontrol etmektir hatırlatmasında bulunarak, " Amerika, İslam ülkelerinin ilerleme ve kalkınmasını önlemeye çalışıyor. İslam ülkelerinin gelişmesine izin vermiyor. Siyonist İsrail rejiminden daha başarılı olmasını istemiyor" diye konuştu.

Muhammed Hüseyin Fadlullah açıklamasında, " Arap ve İslam ülkelerinin, siyonist rejimin komploları karşısında birlik ve dayanışma içerisinde olması gerektiğini de " dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.