Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş Özgündüz? e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Başkan Topbaş, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay?la birlikte Zeynebiye Mahallesinde halkla bir araya geldi. 

25 Şubat 2009
İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş Özgündüz? e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Zeynebiye Kültür Merkezinde hitap eden Topbaş: Yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz. İşimizin hizmet olduğunu biliyorsunuz. Vicdanınızla birlikte kararınızı vereceksiniz.  İstanbul kozmopolit bir şehir, biz herkese, her kesime hizmet etmeyi amaç edinmişiz. Bir söz var Anadoluda, "tarlada izi olanın harmanda yüzü olur". Hamdolsun bizim harmanda yüzümüz var diyen Topbaş, hakkımızda iftira atarak kafanızı karıştırmaya çalışıyorlar. Bunlara kanmayın, bizim eğri tarafımız yok. Emanet nasıl korunur bunu iyi biliyoruz diyen Topbaş, Caferi kardeşlerimizin de huzur ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Topbaş, bundan sonra daha çok birlikte olacağız diye konuştu.

Topbaş daha sonra Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’le bir araya geldi.

Sayın Özgündüz’le bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mutlaka eksik noksan taraflarımız olmuştur, ama bunu da önümüzdeki günlerde telefi edeceğiz. Küçükçekmece Belediyemizin yaptığı hizmetleri de görüyorsunuz. Takip ediyorsunuz. Bu hizmetler devam edecektir. Birlikte güzel şeyler başaracağız diye konuştu.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz de konuşmasında, Sayın Belediye Başkanımızla bir arada olmaktan şeref duymaktayım.  Arzumuz bir milletin evladı olarak, eşit şartlarda hizmet görmektir. Farklı yorumlarımızı zenginliğimiz olarak görmekteyiz. Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Kötülüklere karşı da anlayış birliği içinde olacağız. Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumaya yönelik olarak bu anlayışımızı diri tutmalıyız. Bu ülkeyi kalkındırmak için çaba göstereceğiz.  

 Halkımız hangi partiyi kendisine daha yakın görürse ona yakın duracaktır. Başkanımızı bundan sonraki Aşura törenlerinde görmek istiyoruz. Halkın reyi konusunda da ben bir din adamı olarak tüzel kişiliğimi hiçbir zaman siyasi amaçla kullanmam.   Ülkemizin bütünlüğüyle sorunu olmayan her parti bizim için aynıdır. Halkımız hizmet edene bakarak seçimini yapacaktır. Başkanımıza başarılar diliyorum diye konuştu.  Basının büyük ilgi duyduğu ziyaret, ikramın ardından sona erdi.

Caferiyoldergisi

 

Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.