Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura Basın Ödülleri Töreni Büyük İlgi Gördü

Caferiyol Dergisi′ nin düzenlediği Aşura Basın Ödülleri Töreni TRT′ den de takdir aldı.TRT töreni web sayfasına taşıdı. 

02 Şubat 2009
Aşura Basın Ödülleri Töreni Büyük İlgi Gördü

"Geleneksel Aşura Basın Ödülleri" sahiplerini buldu. Aşura yayınlarıyla büyük beğeni toplayan TRT, Caferiyol Dergisi′nce düzenlenen "en iyi televizyon programı" dalında ödüle layık görüldü. 
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ödül töreninde Türkiye′nin güzelliklerini, pozitif yanlarını, birleştirmeye yönelik unsurlarını korumanın her Türk vatandaşınının görevi olduğunu söyledi.

TRT′nin Aşura programlarını canlı yayınladığına dikkat çeken Özgündüz, "TRT′mizin bu yılki gayreti tabii ki her türlü takdirin üzerindedir" diye konuştu.

Özgündüz "Aşura bir savaş mektebi değildir. Aşura savaştan kaçma mektebidir. Kardeşler arasında savaştan olabildiğince kaçma mektebidir. Hiçbir zaman zalim karşısında diz çökmemeyi öğretir" dedi.

Törende TRT′nin ödülünü Genel Müdür İbrahim Şahin adına İstanbul Müdür Vekili Erhan Anzerlioğlu aldı.

TRT′nin bir kamu hizmeti yayıncısı olduğunu hatırlatan Erhan Anzerlioğlu, TRT′nin Muharrem ayının 10′una kadar süren yayınlar gerçekleştirdiğini, Muharrem ayının Onuncu gününde de Makam-ı Hüseyin isimli bir etkinlik düzenlediğini hatırlattı.

İsrail′in Gazze′ye saldırılarının da kınandığı törende, Filistin′in İstanbul Başkonsolosu Abdulkerim El Hatib, geçmişte olduğu gibi Türk halkının Filistinlilere en önce yardıma koştuğunu söyledi.

http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=36449607-704c-4f80-982e-c53160588125

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.