Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

2009 Aşura Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

CAFERİDER? in resmi yayın organı olan Caferiyol Dergisince düzenlenen Geleneksel 'Aşura Basın Ödül Töreni' Halkalı Toplu Konut Kültür Merkezi' nde yapıldı. 

29 Ocak 2009
2009 Aşura Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

     En iyi Fotoğraflı Haber, En İyi Görüntülü Haber” ve En İyi Tv Programları” dallarında verilen ödül töreni, Küçükçekmece Halkalı Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.  
  Törene, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz”ün yanı sıra, ödül töreninin onur konuğu Filistin İstanbul Başkonsolosu Abdul Kerim El Hatip ve taklit mercilerimizden Seyyid Abdulkerim Musevi ERDEBİLÎ'nin oğlu H.Seyyid Ali Erdebilî, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Eski Küçükçekmece Garnizon Komutanı Emekli Albay Ali Güngör Öngören, Caferider Başkanı Av. Sinan Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri, Caferider Âlimler Yüksek İstişare Kurul Başkanı Abdullah Turan, kurul üyeleri, Caferi Âlimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 


Törende, “En İyi Görüntülü Haber” dalında birinciliği Kanal 7 den Sabri Celebioğlunun haberiyle Kameraman Serdar Okay’ın görüntüleri alırken, ikinciliği ATV televizyonundan Mesut Çiftçinin haberiyle İlhan Aydın”nın görüntüleri, üçüncülüğü de Haber Türk Televizyonundan Nevşin Mengü”nün haberiyle Serkan Kayabaşı”nın görüntüleri aldı.
En iyi Fotoğraflı Haber dalında ise birinciliği Akşam Gazetesinden Ercan Öztürk alırken, ikinciliği ise Zaman Gazetesinden Mükremin Albayrak”a verildi.


En İyi Tv Programları dallarında ise TRT, 24 Tv Modaretör Gece Programıyla Ahu Tanrı kulu, Ülke Tv Sıra dışı Programıyla Turgay Güler, Net Tv”den Günün Manşeti Programıyla Arzu Tozar, Cem Tv Genel Koordinatörü Mustafa Nihat Yükselir, Cem Tv Muharrem Sohbetleri Programıyla Dursun Zebil, Cem Özel Gündem Programıyla Kasım Alcan, Radyo Barış Muharrem Sohbetleriyle Alirıza Erkan, Ekin Tv’ den Muharrem Özel programıyla Nihat Tanrıkulu ödüle layık görüldü. Kanal 12 de muharrem ayı boyunca yaptığı Aşura özel programları sebebiyle bir ödül aldı.Yerel Gazetelerden Yaşam Gazetesi ile Trakya gündeme de en geniş fotoğraflı haber dalında ödüle layık bulundu.

Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak yabancı Televizyon kanalları da değerlendirmeye alında. Buna göre Irak Kanalı El Fırat Televizyonu, Lübnan Kanalı Al- Manar, İran devlet kanalı İRİB, İngilizce yayın yapan Press Tv, Kuveyt kanalı El- Zehra da en geniş haber dalında ödüle layık görüldü.

Programın Videosunu görüntülemek için tıklayınız  

Programın fotoğrafları için tıklayınız  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.