Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gazze'ye Destek Konvoyuna "Zeynebiye Kafilesi" Damgasını Vurdu

Dayanışma Derneği tarafından tertiplenen "Filistin İçin Ben de Varım" konvoyuna Zeynebiye Kafilesi damgasını vurdu. 

10 Ocak 2009
Gazze'ye Destek Konvoyuna

İsrail'in günlerdir Gazze'ye saldırılar düzenlemesine tepki göstermek ve din kardeşleri oldukları için kendi kardeşleri gibi değer verdikleri Gazze'li Müslümanların yanlarında olduklarını bildirmek için sabah 7:00'de Halkalı Aşura Meydanında toplanan Zeynebiye Kafilesi, araçlarını "Zeynebiye Kafilesi" yazılı çıkartmalar, Filistin bayrakları, sloganlar yazılı pankartlarla donatarak soğuk havaya aldırış etmeden saat 8:00'de yüzlerce araçla Vatan Caddesi'ne doğru yola koyuldu.

Haber ajanslarının bildirdiğine göre, Zeynebiye Vakfının en az 500 araçla katıldığı konvoyun diğer semtlerden katılanlarla birlikte,  5000 araca ulaşarak Vatan Caddesi'ne giren Kafile, organizasyonu düzenleyenlerden hem araç hem katılımcı sayısı itibariyle fazla olması ile dikkat çekti.

Bu konvoya katılım talimatını veren ve kendisi de iştirak eden değerli liderimiz Selahattin Özgündüz'ün etrafında toplanan Zeynebiye Kafilesi İsrail'e lanet Filistin'e destek sloganlarıyla gövde gösterisi yaptı. 

9:30'da Gazze'ye doğru yola çıkan konvoy 10:30'da polis eşliğinde Boğaz Köprüsü'nü geçti ve İzmit'e doğru ilerledi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.