Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz, bölgemizde Büyük Ortadoğu ve Ilımlı İslam projesinin hayata geçirilmeye çalışıldığını ve bunu da Siyonist ve Emperyalist çevrelerin artık gizleme gereği bile duymadığını ifade ederek, bölgenin şifreleriyle fazlaca oynanmaması uyarısında bulundu.

Selahattin Özgündüz, bölgesel gelişmeleri değerlendirdiği konuşmasında şunları söyledi; "Emperyalistler ve Siyonistler bölgemizin dengelerini alt üst edip, genetik şifreleriyle oynayarak kalıcı bir keşmekeş, kargaşa ve karmaşa oluşturmak istiyor. Hayır, onların böyle bir hesabı yoktur diyorsanız o halde BOP kimin projesi? Ilımlı İslam kimin projesi? Kürt-Türk kavgası, Alevi-Sünni, Şii-Sünni savaşı çıkarmak kimin projesi?

Bu bölgede bin yıldır biz vardık, ne oldu da birden bire bunlar yeniden ortaya çıkarıldı? Kimin projesidir bunlar? Siyonistler, emperyalistler artık bu projelerini saklamaya ve gizlemeye bile lüzum görmüyorlar. Bizi öyle bir hale getirmişler ki, öyle bir sürece sokmuşlar ki, projelerini haykırarak dillendiriyor ve sizi böleceğiz, canınıza okuyacağız, birbirinize boğduracağız, izzetinizi şerefinizi ayağımızın altına alacağız, kadınlarınızı kendimize cariye yapacağız, servetinizi biz yiyeceğiz, siz de bizim kölemiz, hizmetkârımız olacaksınız diyorlar. 

İmam Ali (as) buyurdular ki; kavgaya tutuştuktan sonra artık haklı kim, haksız kim bakılmaz olur.. Bu kavga diyalog yollarını tıkamış, asabiyet gözleri kör etmiş, düşünceleri tatile çıkarmıştır. Böyle bir ortamda İmparator varisi ve potansiyel imparator olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne yapıyor?" diye soran Özgündüz Vehhabilik konusuna değinerek şunları söyledi;

Vehhabiler kimdir? İngilizlerin kurup, bu devleti yıkmak ve haçlının karşısında dize getirmek için kurup başımıza bela ettiği meşum zihniyettir. Şia’ya yönelik olarak ta Bahaîliği kurdular, ancak Şia bu meşum zihniyeti bir bütün olarak kendi içinden attı temizledi. Kırıntıları da Telaviv’e gittiler. Şia dünyası içinde barınma imkânı bulamadılar. Ama Suudi Vahhabiliği, Sünniliği de kendi bünyesine aldı hatta sahibi oldu.

Sünni’yi de tekfir ederek, kâfir diyorlar.  Eyüp Sultan’ı, Veysel Karani’yi, Mevlana’yı, Hacı Bektaş’ı Veli’yi, şehitlikleri ziyaret ediyorsunuz diye siz müşriksiniz diyorlar! Diğer yandan Peygamber evlatlarının mezarlarını şirk ve put hane yeridir diyerek bomba koyuyor.  

Elinden gelse Eyüp Sultanı da yıkacak, şehitlikleri de yıkacak. Atatürk’ün ihtarı olmasaydı Peygamberin mezarını da yıkacaklardı. Bunlar benim uydurduğum şey değil. Bu milletin beynine Vehhabiliğin bu şeytani tevhit anlayışını soktular. Şimdi Amerika’nın Petro-dolarıyla birlikte satın aldığını Suud Krallığıyla, o çöl tilkisiyle bir olup, İslam dünyasına, hem de Amerikan’ın istediği Şii-Sünni kavgasını sokacağız, Kürt-Türk kavgasını çıkaracağız, yeni devletçikler çıkarmasına hizmet edip bunun adını da İslam’a hizmet koyacağız! Suudi kralının eliyle biz bölgeye demokrasi ve adalet getireceğiz buna kargalar güler.

Bölgenin baş belası, İngilizlerin oraya diktiği o Vahhabi fitnesidir. Biz de o fitnecinin desteğiyle bölgeye demokrasi getireceğiz öyle mi?" diye soran Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz konuşmasının devamında şunları söyledi;

"Ben bir şey diyorum, yanlışım varsa siz düzeltin; Ne Türk-Kürt kavgası geçerli gerekçeye sahiptir, ne Şii-Sünni kavgası, ne Alevi-Sünni kavgası bunların hepsi BOP projesini uygulamaya yönelik, Amerika projesi ve İsrail’in projesidir. Bu projeye ya doğrudan ya da dolaylı olarak hizmet edenler, Amerika ve İsrail’e hizmet etmiştir. İslam ümmetine hizmet değildir.

Müslümanlığa hizmet etmek istiyorsanız bu bölgenin şifreleriyle fazlaca oynamayın. Birlik, dirlik için çalışın. Teröristlerin ekmeğine yağ sürüp, değirmenine su taşımayın. Bu bela en çok bizi mağdur edecek.

Biz daha dün demiyor muyduk, teröristin, dini, ırkı, mezhebi yok diyen Özgündüz sözlerini şöyle tamamladı; yargıdan kaçanlara sığınak olmayın. Terörist başlarına sığınak olmayın. Bölücülere destek olmayın, bunun en büyük belasını biz çekeriz. Yanılıyorsam buyurun izah edin, biz onu yapalım. Ümmetin birliğini ve dirliğini korumanın gayretiyle, Allahın bize hükmettiği kardeşlik münasebetleri içerisinde yaşayalım.

Bölgeyi Emperyalizme peşkeş değil, mezar edelim. Doğru olan budur ben böyle düşünüyorum. Şia da Sünni de, Türk’te, Kürt’te kardeştir. Emperyalizm ve Siyonizm bizim düşmanımızdır." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.