Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den, Oğan’a Geçmiş Olsun Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın seçim otobüsüne gerçekleşen saldırı sonrası geçmiş olsun mesajı yayımladı. 

09 Mayıs 2023
Özgündüz’den, Oğan’a Geçmiş Olsun Mesajı

Özgündüz yayımladığı mesajında: “Bu saatte haberdar oldum ki Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı, hemşehrimiz Sn. Sinan Oğan’ın seçim otobüsü de Silvan civarında saldırıya uğramış. Bu saldırıyı da, tertipleyenleri de kınıyor ve lanetliyorum.

Doğu illerimizde bu saldırıların vuku bulması bizi ziyadesiyle üzmektedir. Bilmiyorum saldırıya uğrayan siyasilerimize mı üzüleyim, ülkemiz ve bilhusus doğu illerimiz üzerinde oynanan oyunlara mı üzüleyim.

Sayın Sinan Oğan ve yol arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu saldırıların demokrasimize ve milli birliğimize yapılmış olduğunu düşünmekteyim. Faillerinin yakalanıp adalete teslim edilmelerini ve en ağır şekilde cezalandırılmalarını arzu etmekteyim.

Allah ülkemizi, milletimizi, devletimizi ve demokrasimizi içerideki nadanların, dışarıdaki şeytanların şerrinden korusun.

Dilerim güvenlik güçlerimizin maharet ve ferasetiyle bu tür cahilce ya da haince saldırılar bir daha asla tekrarlanmaz.” dedi.

08.05.2023
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.