Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Taziye Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Kafkas Müslümanları İdaresi Temsilcisi ve H. Meşedi Dadaş Camii Cuma İmamı H. Şahin Hesenli için bir taziye mesajı yayımladı. 

02 Mart 2023
Özgündüz’den Taziye Mesajı

Özgündüz yayımladığı mesajında:

İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun

“Âlim ölürse İslam’da öyle bir gedik açılır ki, hiçbir şey onu kapatamaz.”

"Bugün Azerbaycan çok büyük bir değerini, İslam âlemi, Türk dünyası ve Ehl i Beyt muhibbileri de yararlı ve önemli bir şahsiyeti kaybetti. Biz de çok değerli bir dostumuzu ve Zeynebiyeliyi kaybettik. Kafkas Müslümanları İdaresi Temsilcisi ve H. Meşedi Dadaş Camii Şerifi Baş İmamı Hüccetül İslam H. Şahin Hesenli kardeşimin Rahmet-i Rahman'a irtihal ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret, başta İmam Mehdi (a.f) olmak üzere, Şeyhülislam Hacı Allahşükür Paşazade’nin şahsında Azerbaycan ulemasına ve kadirşinas halkına, hassaten merhumun keder dide ailesine ve cümle sevenlerine sabr-ı cemil, ecr-i cezil ve başsağlığı diliyorum. Bizim de başımız sağ olsun." dedi.

2.03.2023
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.