Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana’dan Yardım Seferberliği

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde felakete neden olan çifte deprem sonrası İstanbul’daki vatandaşlar yardımlarını iletmek için, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne koştu. 

08 Şubat 2023
Zehra Ana’dan Yardım Seferberliği

Zeynebiye Camiasının yardım kuruluşu olan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, depremin ilk saatinden bu yana kesintisiz olarak depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük bir mücadele vermekte. 

Zehra Ana Derneğinin düzenlediği yardım seferberliği süresince ilk etapta su, gıda, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgesinde kullanılacak yardım malzemelerini taşıyan 5 adet yardım tırı depremzedelere ulaşmak üzere sevk edildi.

Ayrıca deprem bölgesine Zeynebiye Camiasının kurumlarını temsil eden bir öncü ekipte gönderildi. Toplanan yardım malzemeleri AFAD’ın belirlediği noktalara giderek depremzede vatandaşlarımıza ulaşacak.

Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam ve yönetim kurulu üyeleri, duyarlı vatandaşlarımızın deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasına destek olmalarını ve yardımlarını biran önce dernek merkezine teslim etmelerini rica ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.