Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Kur'an-ı Kerim'e Yapılan Saygısızlığa Sert Tepki

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı sert bir şekilde kınadı. 

23 Ocak 2023
Özgündüz’den Kur'an-ı Kerim'e Yapılan Saygısızlığa Sert Tepki

Özgündüz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şunları ifade etti: “Milyonların hıfzında, milyarların gönlünde, kafasında ve başının üstünde yer bulmuş bir mukaddes kitabın, bir psikopat tarafından yakılması o kitabı değersizleştirmez.

Bu kitap, 14 asırdır, insanlığa kılavuz olarak geldiği günden beri muhaliflerine meydan okuyor. “Edeple, fesahat, belâgat, hakikat, ilim, irfan, delil ve burhanla gelin karşıma. Bütün avenenizi toplayın da gelin, değil tamamı, bir suresinin bile benzerini getirin bakalım. Ama eğer bunu yapamazsanız ki asla yapamayacaksınız o zaman yakıtı insanlar ve taş olan ateşten korkun ki o ateş, gerçekleri örtbas edip saklayanlar için hazırlanmıştır.” diye davet ediyor ama kimse karşısına çıkamıyor. İşte hakikat meydanında mağlup oldukları için hırçınlaşıp bu tür küstahlıklar yapıyorlar. İnanın bu aciz meczupları kaale alıp, meşhur edip, muhatap payesi vermeğe bile değer bulmuyorum. Ben başkalarının mukaddesatına yobazca, bağnazca saldıranların cümlesini toptan kınıyor ve lanetliyorum.” dedi.

23.01.2022

Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.