Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'den Azerbaycan'a Başsağlığı Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Azerbaycan sınır hattında çatışmalar sonucu hayatlarını kaybeden Azerbaycan ordusunun şehitlerine rahmet, Azerbaycan halkına başsağlığı diledi. 

15 Eylul 2022
Özgündüz'den Azerbaycan'a Başsağlığı Mesajı

Özgündüz mesajında;"Can Azerbaycan'ımızın kahraman askerlerine geçtiğimiz gece cani Ermeni askerleri tarafından kahpece saldırı düzenlenmiştir. 50 yiğidimiz şehadet makamına ermiştir. Bu saldırı cüretini onlara her kim verdiyse Ermenilerle birlikte, Allahın laneti üzerlerine olsun. Eminim ki, kahraman Azerbaycan askeri bu şehitlerin kanını yerde bırakmayacak ve gerekli olan cevabı verecektir.
Biz şehitlerimizin, şehitler Şah-ı İmam Hüseyin (a.s)'e mihman olacağına inanıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Kahraman Azerbaycan ordusuna, Başkumandanına, milletine, devletine ve şehitlerimizin kederli ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi.

14/09/2022
Selahattin Özgündüz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.