Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İmam Muhammed Taki (a.s) Şehadet Yıldönümünde Zeynebiye'de Anıldı

İmamet semasının dokuzuncu yıldızı İmam Muhammed Taki (a.s) şehadet yıldönümünde, Zeynebiye Camii'nde Ehl-i Beyt dostları tarafından anıldı. 

01 Temmuz 2022
İmam Muhammed Taki (a.s) Şehadet Yıldönümünde Zeynebiye'de Anıldı

30 Haziran Perşembe günü akşam namazının ardından başlayan anma merasiminde konuşan Hüccetül İslam Vel-Müslimin Şeyh Zeynelabidin Saadeti,İmam Muhammed Taki (a.s)'nin hayatı ve faziletlerinden bahsetti. 

Saadeti konuşmasında;" İslâm dünyasının en büyük sorunu Allah-u Teâlâ'yı ve O'nun bizlere göndermiş olduğu en mükemmel dini tam anlamıyla idrak edememesidir. İnsanoğlu eğer bunların farkında olabilseydi yanlış yolların peşine düşmezdi. Eğer Allah-Teâlâyı anlamak istiyorsak, O'nun bizlere göndermiş olduğu dini ve o dinin değerlerini tam anlamıyla hayatımızın bir parçası haline getirmemiz gerekiyor."dedi. 

Anma merasimi okunan sinezen ve mersiyelerin ardından son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.