Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Vefat ve Başsağlığı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, Caferi Alimler Birliği (CABİR) Başkanı Ayetullah Seyyid Seccad Karakuş’un muhterem babası Mir Yakup Karakuş’un vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

27 Ocak 2022
Vefat ve Başsağlığı

Özgündüz mesajında;

“İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun

Değerli seyyidimiz H. Mir Yakub Karakuş dar-i faniye veda edip, dar-i bekaya irtihal etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum.

Çok değerli alimimiz ve Caferi Alimler Birliği (CABİR) Başkanı Hz. Ayetullah Seyyid Seccad Karakuş hocamızın şahsında tüm ailesine, sevenlerine ve hemşehrilerimize sabr-ı cemil ecr-i cezil niyaz ediyorum, cümleten başımız sağ olsun.

Not: Cenazesi yarın öğlen namazını müteakiben Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nden teşyi' edilecektir. Kamuoyuna saygılarımla.” dedi.

26/01/2022
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.