Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ATADER Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Camiamızın güzide kurumlarından olan Ata Kültürünü Yaşatma Barış ve Dayanışma Derneği (ATADER) Olağan Kongresini 23 Ekim Cumartesi günü Halkalı’da gerçekleştirdi. 

23 Ekim 2021
ATADER Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Kongre İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başladı. Genel kurul divan başkanlığına Hasan Salman, Başkan Yardımcısı Osman Yavuz ve Sekreter Nevruz Ali Ünlü oy birliğiyle seçildiler.

Toplanan genel kurulda yönetim kurulunun çalışma raporu değerlendirilip, yeni dönem çalışma programının ana hatları belirlendi. Üyelere madde halinde okundu.

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde konuşan Suça Kaçan, CABİR Başkanı Seyyid Seccad Karakuş duygu ve düşüncelerini, eleştiri ve önerilerini katılımcılarla paylaştı. Ata Kültürünü Yaşatma Barış ve Dayanışma Derneği (ATADER) adına Bedri Buyruk bazı hususları cevaplandırdı. 

Divan başkanı Hasan Salman isteyen herkese söz hakkı tanıdığı dilek ve temenni bölümünün ardından Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları asıl ve yedek üyelerinin belirlenmesine geçildi.

Yönetim ve Denetleme Kurulları faaliyet raporlarının okunması ve müzakeresi, Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası, kesin bütçenin okunarak onaylanması, tahmini bütçenin görüşülerek onaylanmasının ardından, Divan heyetine mevcut yönetimin hazırladığı liste dışında bir başka liste iletilmeyince o liste kabul edilerek yeni yönetim ve denetim kurulları asıl ve yedek üyeleri belirlendi.

Yönetim Kuruluna dernek adına Taşınmaz mal alımı ve satımı yetkisinin verilmesi ve tüzük değişiklikleri konularının da oylanmasıyla ATADER'in Olağan Kongresi gerçekleşmiş oldu.

ATADER
Olağan Genel Kurul 23.10.2021
Dernek Yönetim Kurulu
ASIL Aday Listesi

BEDRİ BUYRUK - Başkan
SADRETTİN TURAN- B.Yrd.
İSMAİL İZZETTİN AKÇAY-B.yrd.
TURGUT ALCAN-Sekreter
YAVUZ KORKMAZ-Sekreter
KENAN GÖK-Sayman
ALİ TUNCAY-Asıl Üye
İSMAİL İNALKAÇ-Asıl Üye
NEVZAT ŞAHİNTEKİN-Asıl Üye

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.