Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Babacan’dan Özgündüz’e Ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü makamında ziyaret etti. 

09 Ekim 2021
Babacan’dan Özgündüz’e Ziyaret

Babacan ve beraberindeki heyeti CAFERİDER toplantı salonunda ağırlayan Özgündüz’e, misafirperverliği için teşekkür eden Babacan; “Burada sizinle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni bir parti olmamıza rağmen hızlı teşkilatlandık ve seçimlere girmeye hak kazandık. Siyasi tecrübeye sahip ve başka partilerden gelen arkadaşlarımız da var ama genellikle yeni arkadaşlarla yola çıktık. Her görüşten, inançtan, mezhepten arkadaşlarımız var, işinde iyi olsun ve iyi insan olsun, iki kriter koyduk, bu nedenle herkesi bünyemizde buluşturmaya ve bütün Türkiye’yi kucaklamaya çalıştık. Öyle bir hükümet kuralım ki, herkes kendini ifade edebilsin, özgürlüğünü yaşasın, temsil edilebilsin istiyoruz.” dedi. 

Özgündüz heyete hoş geldiniz diyerek; “Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Milletimiz bilimde, teknolojide, eğitimde, refahta ileri gitsin, beraber yaşama kültürümüz olsun, aşamayacağımız hiç bir sorunumuz yoktur. Biz Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz, kimseye düşmanlığımız da yoktur, düşmanımız da. Bize kim ne kadar saygı gösterirse, bizden de o saygıyı görür.” dedi.

Görüşmede Özgündüz, Sahîfe-i Seccâdiye ve Nehc'ul Belağa eserlerini Babacan'a taktim etti.

Bölgesel konuların da konuşulduğu görüşme iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.