Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz, “Gerginliği Yaratan Her Kimse Haksızdır.”

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nde 8 Ekim 2021 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ güncel konulara değindi. 

08 Ekim 2021
Özgündüz, “Gerginliği Yaratan Her Kimse Haksızdır.”

Özgündüz açıklamasında; “Azerbaycan eğer sınırlarında İsrail’e askeri üs verip, İran’a zarar veriyorsa Azerbaycan haksızdır. Bizler bu durumun karşısındayız.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev “İsrail'i burada nerede gördüler.” dedi. Bende Azerbaycan sınırlarında öyle bir yer göremiyorum. Çünkü halen o topraklar mayın tarlasıdır.

Şayet öyle bir yer bulabilirsek itirazımızı bildiririz. Azerbaycan’ın zafer günlerinde gerginlik yaratmayı doğru bulmuyorum.

Bence oyuna geliyorsunuz. Birbirine en yakın olması gereken iki kardeş ülke arasında gerginlik yaratmamalısınız. Gerginliği yaratan her kimse haksızdır.

Biz haklıdan yana olacağız haksızlık edenin karşısındayız. Şu anda bir şeyler yanlış gitmekte. Gereksiz gerilimler yaratılmakta ve doğru konuşulmamaktadır. Kimse benden taraf olmamı beklemesin, taraf olacaksam da, ben hakkın taraftarı olacağım.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.