Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye’den Hacı Riyaz’a Ziyaret

Zeynebiye Camii Proje ve İşletme Müdürü Ali Demirtekin, İmam Hüseyin (a.s) Türbesi’nin Mevakib Başkanı Hacı Riyaz Nimet El-Salman’ı ziyaret etti. 

07 Ekim 2021
Zeynebiye’den Hacı Riyaz’a Ziyaret

Erbain geçiş töreninde, Zeynebiye ve Zehra Ana Derneği Erbain Çadırı hizmet ekibine sağlamış oldukları ilgi ve kolaylıklardan ötürü Zeynebiye ve Zehra Ana Derneği adına Hacı Riyaz’ı ziyaret eden Demirtekin, Hacı Riyaz, Ebu Haydar ve Türki Molla’ya teşekkürlerini iletti.

Hacı Riyaz da 202. direkte İmam Hüseyin (a.s) zuvvarlarına hizmet veren Zeynebiye ve Zehra Ana Erbain Çadırının verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkürlerini ve Zeynebiye camiasına selamlarını iletti.

Demirtekin, Ayasofya’da sergilenen İmam Hüseyin (a.s) yazılı tablonun nakşedildiği hediyeyi taktim ederek ziyaretini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.