Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ, “Amerika’ya Sırtını Dayayanların Sırtı Çok Kötü Yere Değmiştir.”

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nde 20 Ağustos 2021 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ güncel konulara değindi. 

20 Ağustos 2021
ÖZGÜNDÜZ, “Amerika’ya Sırtını Dayayanların Sırtı Çok Kötü Yere Değmiştir.”

ÖZGÜNDÜZ açıklamasında; “Batı Karadeniz'deki sel felaketinde onlarca canımız vefat etti. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Allah yaralılara acil şifalar, ailelerine sabırlar versin. Allah tekrarını yaşatmasın tedbirli olmalıyız.

Afganistan’daki meseleler bir kez daha bize şunu gösterdi ki; Amerika’ya bel bağlanmaz. Amerika’ya güvenilmez. Amerika kaçınca seksen üç milyar dolar sarf edip, eğitip donattıkları iki yüz bini aşkın ordu, elli bin milisin hücumunda direnmeden teslim oldu gitti.
Amerika’ya kimse güvenmesin. Sırtımı Amerika’ya dayadım mı sırtım yere değmez düşüncesi ne yazık ki çoğu Müslümanın kanaat’ıdır. Amerika’ya sırtını dayayanların sırtı çok kötü yere değmiştir. Amerika’ya kimse güvenmesin. İzzet Allah’ın elindedir.
Allah Müslüman âlemine akıl fikir versin. Bu sahte dinden kurtarıp Muhammedi İslam’ı anlamaya muvaffak etsin. Başka çaremiz yok, başka yolu da yok.”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.